A- A A+

Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda

U wilt zich als bedrijf inzetten voor de lokale samenleving, bijvoorbeeld door middel van een maatschappelijk teambuildingsactiviteit? Of op een andere manier een steentje bijdragen aan de lokalesamenleving?  Een project, een klus, het maakt niet uit, jong en oud kunnen meedoen. Wie goed doet, goed ontmoet! U bewijst ermee een aantrekkelijke werkgever te zijn en het is goed voor uw imago en reputatie. 

Betrokken Ondernemers Samen voor Breda is hét netwerk en de specialist in maatschappelijk betrokken ondernemen in Breda. Het doel is het inspireren en faciliteren van het Bredase bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar Betrokken Ondernemerschap om tot een win-win situatie te komen. Ze faciliteren en adviseren u graag, zij helpen u met het maken van concrete matches én ze meten de opbrengst. Ze zetten uw wensen en ideeën om in praktische en verfrissende resultaten. Dit levert inspirerende verbindingen op tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.Bekend zijn de succesvolle Meet & Match bijeenkomsten waar ondernemers en maatschappelijk veld elkaar ontmoeten en waar verrassende matches tussen deze partijen tot stand komen. 

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen kan op allerlei manieren. Door uw  handen uit de mouwen te steken voor een goed doel, door mensen mee uit te nemen, uw medewerkers als coach in te zetten, voor te lezen op een veelkleurige basisschool of door uw kennis over te dragen aan een maatschappelijke organisatie. 

Soms begint MBO met één activiteit die misschien een opstapje is voor een structurele samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Door zo MBO-doelstellingen onderdeel te maken van beleid, er communicatie of HRM doelstellingen aan te verbinden en het te verankeren in de organisatie. Ze begeleiden uw organisatie vanaf het formuleren van doelstellingen tot en met het realiseren van 'de match'. Ook dragen zij partners aan waarmee het klikt en wordt inzichtelijk gemaakt wat de activiteit heeft opgeleverd voor uw organisatie en uw medewerkers.

De stichting is een initiatief van de Gemeente Breda, Rabobank Breda, Brabant-Zeeuwse Werkgevers (kring Breda) en NAC Breda en beveelt de organisatie en haar activiteiten van harte aan. Zo maken we de Bredase samenleving hechter en nog aantrekkelijker. 

Voor meer informatie over de stichting en haar activiteiten kunt u kijken op de website van de stichting. Heeft u vragen, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons postadres is postbus 3356, 4800 DJ Breda,  telefoon 06 4632 8411 of 06 8180 7333