A- A A+

Duurzaam ondernemen is oriënteren op wat de toekomst brengt en vraagt. Rekening houden met aspecten, factoren en voorwaarden die bij ondernemen spelen. Nu nadenken over randvoorwaarden, geeft u ook op lange termijn bestaansrecht.

Duurzaam ondernemen loont. Als schoon water schaars en duur wordt en u gebruikt veel water, dan is waterbesparing een goede strategische keuze. Energieverbruik is voor veel ondernemers een flinke kostenpost. Geld dat u liever in uw bedrijf investeert. Met eenvoudige maatregelen bespaart u flink op uw energierekening. Besparen op bijvoorbeeld energie en de afvoer van afval levert niet alleen direct geld op, maar ook goodwill bij de omgeving.

De toekomstbestendigheid van een activiteit is uw verantwoordelijkheid. Hieronder vindt u instrumenten die u kunnen helpen dit voor uw bedrijf in beeld te brengen.

Duurzaam en betrokken

Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda

U wilt zich als bedrijf inzetten voor de lokale samenleving, bijvoorbeeld door middel van een maatschappelijk teambuildingsactiviteit? Of op een andere manier een steentje bijdragen aan de lokalesamenleving?  Een project, een klus, het maakt niet uit, jong en oud kunnen meedoen. Wie goed doet, goed ontmoet! U bewijst ermee een aantrekkelijke werkgever te zijn en het is goed voor uw imago en reputatie. 

Lees meer


Bredaas Energie Initiatief

Wij zijn het Bredaas Energie Initiatief. Een initiatief voor en door Bredase organisaties http://www.bonds.co.nl/bei

Lees meer